Markkinavalvonta: Bitcoin lähestyy 17 000 dollaria aaltoiluna heräämällä 20% viikoittain

25 miljardin dollarin voitto salausmarkkinoiden korkille, kun Bitcoin maalasi tuoreen varhaisen korkeimman, kun taas useimmat altcoiinit ovat seuranneet massiivisia hinnankorotuksia.

Bitcoin merkitsi jälleen yhden vuoden korkeimman tason ja oli tuuman päässä koskettamatta 17 000 dollaria. Useimmat vaihtoehtoiset kolikot ovat liittyneet juhliin vaikuttavilla kaksinumeroisilla hinnankorotuksilla. Jopa suurikokoiset altcoiinit, kuten Ripple, Litecoin ja Polkadot, ovat nousseet massiivisesti.

Bitcoinin huippu on 16900 dollaria

Näytetyn merkittävän puolitoista kuukauden jälkeen näytti melkein siltä, ​​että on ajan kysymys, ennen kuin omaisuus maalaa uuden vuositason. Viimeinen tuli perjantaina ja BTC rauhoittui sen jälkeen.

Tilanne muuttui nopeasti eilen, kenties uutisten perusteella, että Moderna Therapeutics on kehittänyt COVID-19-rokotteen, joka onnistuu yli 94 prosentissa tutkimustapauksista.

Bitcoinin hintakehitys ei ollut pumppu ja kaatopaikka kuten viime kerralla, kun Pfizer ilmoitti samanlaisista uutisista. Tällä kertaa ensisijainen kryptovaluutta nousi vähitellen uuteen korkeimpaan hintalappuunsa tammikuun 2018 jälkeen.

BTC kävi kauppaa alle 16 000 dollaria aiemmin, missä se aloitti jalkansa ylöspäin. Nopea eteenpäin muutama tunti, ja Bitcoin koputti jo 16900 dollarin ovelle (Bitstampissa). Tästä tasosta on tullut uusi vuoden 2020 huippu.

Bitcoin on seurannut hieman huippunsa jälkeen, mutta käy silti kauppaa yli 16 700 dollarin. 24 tunnin mittakaavassa tämä tarkoittaa 3 prosentin hinnankorotusta.

Vihreä hallitsee altcoineja

Toisin kuin useimmat aiemmat Bitcoinin aloittamat hintahypyt, vaihtoehtoiset kolikot ovat seuranneet tällä kertaa. Itse asiassa suurin osa heistä on jopa ylittänyt BTC: n.

Kolme vaikuttavinta voittajaa kymmenen parhaan joukosta, nimittäin Ripple, Litecoin ja Polkadot, ovat kaikki kasvaneet noin 8%. Tämän seurauksena XRP on 0,30 dollaria, LTC 75 dollaria, kun taas DOT on lähellä 5 dollaria.

Ethereum (2,5%), Bitcoin Cash (1,5%), Binance Coin (3%) ja Cardano (6%) ovat myös lisääntyneet. Vielä vaikuttavampi hintakehitys näkyy DeFi-rahakkeista, kuten se tapahtuu usein viime aikoina. HedgeTrade on merkittävin voitto 20%: n nousulla. Käyrä DAO Token seuraa 16% lisäystä.

Seuraavaksi tulevat Yearn.Finance (15%), Reserve Rights (12,5%), Aave (11,5%), SushiSwap (11%) ja NXM. Kaiken kaikkiaan kokonaismarkkina-arvo on saanut 25 miljardia dollaria eilisen matalasta ja 37 miljardia dollaria viikossa. Kaikkien kryptovaluuttavarojen kumulatiivinen markkina-arvo on 475 miljardia dollaria.

Vastuuvapauslauseke: CryptoPotatosta löytyvät tiedot ovat lainattujen kirjoittajien tietoja. Se ei edusta CryptoPotaton mielipiteitä siitä, ostetaanko, myydäänkö vai pidetäänkö investointeja. Sinua kehotetaan tekemään oma tutkimus ennen sijoituspäätösten tekemistä. Käytä annettuja tietoja omalla vastuullasi. Katso lisätietoja kohdasta Vastuuvapauslauseke.