MicroStrategy, Square & Bitcoin: Mitä nämä sijoittajat näkevät, että loput eivät ole?

Aivan kuten Paul Tudor Jones laittoi rahansa Bitcoin-hevoselle, MicroStrategyin suuri Bitcoin-veto ja Squaren 50 miljoonan dollarin BTC-osto järkyttivät markkinoita. Pitäisikö meidän ensin olla järkyttynyt?

Toisin kuin edelliset kaksi, Squaren Bitcoin Era bullishness on jo pitkään ollut julkista. CashApp sallii jo Bitcoinin, ja vain Bitcoin-ostot ja toimitusjohtaja Jack Dorsey ovat todennäköisesti Silicon Valley: n suurin Bitcoin-härkä tällä hetkellä. Tarkoitan, hän maksimoi Bitcoin-ostonsa joka viikko.

Kontekstin kannalta se on 10000 dollarin arvoinen Bitcoin joka viikko

Bitcoinin keskimääräinen päivittäinen kaupankäyntihinta on 9196 dollaria ja 40 viikkoa on jo kulunut vuoden aikana, mikä tarkoittaa, että Dorsey on yksin vuonna 2020 ostanut 44,1 bitcoinia. Jos se ei korosta hänen nousevuuttaan Bitcoiniin, mikään ei.

Joten, palataksemme Bitcoin-trendiin, seuraamalla Square-, MicroStrategy- ja PTJ-kääntöjä – Heidän omat liikkeensa salausvaluutan suosimiseksi tulivat heti maaliskuun kaatumisen ja salauksen myöhemmän elpymisen jälkeen. Vaikka muutkin omaisuuserät, kuten tekniset osakkeet ja jossain määrin kulta, ovat myös nähneet vahvaa, ellei vahvempaa, ja vakaampaa elpymistä, Bitcoin on edelleen suosittu.

Näevätkö nämä syvälle taskuihin sijoitetut sijoittajat jotakin muuta meistä? Yksinkertaisesti sanottuna, ei, ne eivät ole

Bitcoinin elpyminen maaliskuun jälkeen on ollut trendi, jota koko markkinat ovat koonneet, paljon vahingoksi sille, mihin sitä mitataan – fiat-valuutta. Itse asiassa Chainalysis Markets Intelin äskettäisen raportin mukaan maaliskuun pudotuksen jälkeen Bitcoinin suuntamuutos fiatiksi on ottanut jyrkän käännöksen. Enemmän kuin V-käännös.

Raportissa todettiin, että maaliskuun jälkeen, Fiat sijoittajat ovat ”pidetään vaativa Bitcoin” ja täällä ”vaativa” tarkoittaa vaativa Bitcoin varten fiat valuutta. Ennen maaliskuun pudotusta raportissa väitettiin, että Bitcoin oli matkalla fiatille. Tämä on mielenkiintoista, koska tämän kalenterivuoden ensimmäisellä neljänneksellä Bitcoin muutti yli 10000 dollaria kahdesti sen jälkeen, kun se alkoi 7000 dollarista. Ergo, jopa tällä tasolla salausta työnnettiin ulos.

Tämä tarkoittaa sitä, että nykyisellä hintatasolla, yli 10000 dollarin ja nyt yli 11000 dollarin Bitcoinilla, kryptovaluutalla on enemmän luottamusta kuin vuoden alussa, kun se hyppäsi yli 3000 dollaria. Ja lisäksi tämä on se, että tämä luottamus ei palaa vain yksityissijoittajilta, niiltä, ​​jotka jatkoivat hölynpölyä ennen vuosia 2020 ja 2019, mutta myös syvälle taskutettuihin hedge-rahastoihin ja sosiaalisen median magnateihin. Tämän kaiken korostamiseksi he lyövät vetoa fiatia vastaan ​​Bitcoinista.